Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Duma Rusiei urmează să decidă interzicerea propagandei relațiilor netradiționale

© Sputnik / Alexey MaishevClădirea Dumei de Stat a Rusiei
Clădirea Dumei de Stat a Rusiei - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
În Duma de stat a Rusiei a fost înregistrat un proiect de lege care prevede interzicerea propagandei relațiilor netradiționale în mass-media și în cinematografie
CHIȘINĂU, 19 iul – Sputnik. Două proiect de lege, care stabilesc interzicerea propagandei relațiilor sexuale netradiționale și contestarea valorilor familiei prin intermediul mass-media și în cinematografe, au fost înregistrate în Duma de Stat a Federației Ruse, informează RIA Novosti.
Anterior pe marginea acestui subiect s-a pronunțat spicherul Dumei, Veaceslav Volodin. El subliniase că odată cu părăsirea Consiliului Europei, Rusia trebuie să urmeze propria sa cale valorică. Una dintre măsurile ce urmează a fi luate este interzicerea propagandei valorilor netradiționale ca parte a culturii occidentale, care nu îi este caracteristică Rusiei.
La ora actuală în Rusia este interzisă propaganda valorilor netradiționale și anti-familie printre minori. Dacă proiectul de lege va fi adoptat de deputații ruși, propaganda LGBT va fi prohibită totalmente în toată jurisdicția Federației Ruse.
Clădirea Dumei de Stat a Rusiei, foto din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2022
Rusia
O comisie a Dumei de Stat va promova interzicerea propagandei relațiilor netradiționale
Fluxul de știri
0