Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon a ignorat marți judecătoria de la Buiucani, dar a mers la cea din sectorul Ciocana

© Sputnik / Rodion ProcaIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 19.07.2022
Abonare
Igor Dodon a ignorat ședința de judecată de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, dar a mers la judecătorie în sectorul Ciocana al Capitalei
CHIȘINĂU, 19 iul – Sputnik. Fostul președinte al Moldovei, Igor Dodon, nu s-a prezentat marți la ședința de judecată sediul Buiucani al Judecătoriei Chișinău, în dosarul ce i-a fost intentat acestuia pentru că a purtat panglica Sfântul Gheorghe. Fostul șef al statului a venit, însă, la Judecătoria din sectorul Ciocana, unde are loc examinarea cererii procurorilor de prelungire a arestului la domiciliu a lui Dodon.
Pe 18 mai curent Dodon a fost sancționat cu o amendă în mărime de 9000 de lei pentru că și-a prins în piept panglica Sfântului Gheorghe. El a contestat această sancțiune în judecată. Marți urma să aibă loc prima audiere în acest dosar. Ședința a fost amânată din cauza că persoana vizată nu s-a prezentat.
În fața judecătoriei din sectorul Ciocana al Capitalei mai mulți membri și simpatizanți ai PSRM s-au adunat la o manifestație în susținerea lui Igor Dodon.
Igor Dodon la Procuratura Generală - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2022
Moldova și Rusia
Dodon o acuză pe Sandu: face declarații mincinoase despre prețul gazelor și teritoriul RM
Fluxul de știri
0