Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Deputat: "Republica Moldova nu poate ajunge nici măcar la nivelul PIB-ului din 1989"

"Republica Moldova nu poate ajunge nici măcar la nivelul PIB-ului din 1989"
Abonare
Un deputat al fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor a evaluat activitatea actualului Guvern și a dat câteva exemple spre ce trebuie să tindă guvernarea.
După un an de guvernare pro europeană, deputatul Bogdan Țîrdea consideră că activitatea Guvernului este o catastrofă. Politicianul a oferit și câteva exemple spre ce trebuie să tindă actualul Executiv.
"Am avut 559 de întreprinderi, unde sunt acum? Am avut cea mai mare uzină de televizoare. Ce este cu ea acum? Cea mai mare uzină metalurgică din Europa. Am avut cea mai mare livadă. Noi până acum nu putem egala măcar PIB-ul din 1989", a spus Țîrdea.
Deputatul susține că în prezent, din cauza guvernării actuale, țara noastră se află într-o perioadă dificilă.
"Ceea ce avem azi este cel mai mare cimitir din Europa. Avem cea mai mare gunoiște de pe continent. Un exod masiv al populației. Cea mai mare inflației din Europa de peste 30%. Arătați-mi o realizare. O școală, o grădiniță construită de ei. Este o catastrofă", a declarat Țîrdea pentru Agenția Sputnik Moldova.
Fluxul de știri
0