Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Rusia impune sancțiuni împotriva a 384 de membri ai Parlamentului Japonez

© Sputnik / Anton DenisovMinisterul Afacerilor Externe al Rusiei
Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei  - Sputnik Moldova, 1920, 16.07.2022
Abonare
Moscova a sancționat 384 de membri ai Camerei Reprezentanților Parlamentului Japonez și a interzis intrarea lor în Rusia, a comunicat Ministerul rus de Externe.
BUCUREŞTI – 16 iul, Sputnik, Doina Crainic. Potrivit Ministerului rus de Externe, Moscova a decis sancționarea a 384 de membri ai Camerei Reprezentanților Parlamentului Japonez și a interzis intrarea lor în Rusia.
„Decizia de a interzice, de la 14 iulie, intrarea în Rusia a 384 de membri ai Camerei Reprezentanților Parlamentului Japonez, care au adoptat o poziție ostilă față de Rusia, printre altele, aducând acuzațiile nefondate împotriva țării noastre în contextul operațiunii militare speciale din Ucraina”, se arată în comunicatul emis de minister, potrivit Sputnik Mundo.
Ministerul de Externe a subliniat, de asemenea, că decizia are legătură cu impunerea, în aprilie, de către guvernul japonez de sancțiuni personale împotriva unui grup de parlamentari ruși.
Fluxul de știri
0