Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

79,1% dintre ruși aprobă activitățile lui Putin, arată un sondaj

© Sputnik / Grigory Sysoev / Accesați arhiva multimediaПМЭФ-2022. Трансляция пленарного заседания
ПМЭФ-2022. Трансляция пленарного заседания - Sputnik Moldova, 1920, 16.07.2022
Abonare
Centrul pentru studiul opiniei publice din toată Rusia a arătat că 79.1 la sută din ruși încuviințează activitatea lui Putin
CHIȘINĂU, 16 iul - Sputnik. 79,1% dintre cetățeni și-au exprimat aprobarea față de activitățile președintelui rus Vladimir Putin, 81,5% dintre ruși și-au exprimat încrederea nemijlocită în el, după cum reiese din rezultatele unui sondaj realizat de Centrul pentru studiul opiniei publice din toată Rusia.
În cadrul studiului, 79,1% dintre persoanele chestionate și-au exprimat sprijinul pentru activitățile președintelui, 13,1% nu au aprobat munca acestuia.
81,5% dintre ruși și-au declarat încredere directă în Vladimir Putin, în timp ce doar 15% dintre respondenți nu au fost de acord cu ei.
Sondajul de inițiativă în toată Rusia „VTsIOM-Sputnik” a fost realizat în perioada 4 iulie - 10 iulie 2022 prin metoda interviului telefonic pe un eșantion aliator stratificat de bază dublă de numere fixe și mobile în rândul cetățenilor cu vârsta peste 18 ani. Mărimea maximă a erorii cu o probabilitate de 95% nu depășește 1% pentru datele colectate pe parcursul a șapte zile (11.200 de persoane).
Fluxul de știri
0