Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon, chemat din nou la procuratură, a făcut declarații pentru presă

© Sputnik / Rodion StepanchukIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2022
Abonare
Igor Dodon a fost chemat din nou la procuratură, fostul președinte a făcut declarații pentru presă la intrarea în sediul instituției.
CHIȘINĂU, 15 iul – Sputnik. „La finele săptămânii expiră mandatul de arest la domiciliu și pentru a mi-l prelungi – procurorii insistă să mi-l prelungească – m-au invitat să-mi prezinte pretinsele lor argumente care ar justifica această prelungire a măsurii preventive, a declarat Igor Dodon vineri.
„Justificările sunt aceleași, care au fost invocate anterior, nimic nou”, a menționat fostul șef al statului.
El a reiterat că în opinia lui acest dosar este unul motivat politic.
„Eu înțeleg bine de ce ei o fac, cu toate că și Maia Sandu și ceilalți trebuie să înțeleagă – cu cât mai mult mă țin acasă, cu atât e mai rău pentru ei. Efectul este invers”, a spus Dodon.
Politicianul a mai declarat că este gata să ofere interviuri pentru presă. Pe cei care sunt imparțiali e deschis să-i primească la el acasă, deoarece nu are interdicție de a comunica cu jurnaliștii.
Totodată, el a reiterat – „nu am de gând să fug din țară, nu am cetățenia altui stat, eu nu mă ascund”.
În opinia lui Igor Dodon, dosarul în care el și alți membri ai familiei lui sunt cercetați este un show politic menit să distragă atenția de la ceea ce se întâmplă în țară.
La începutul lunii septembrie vom avea prețuri mai mari la gaz  - Sputnik Moldova, 1920, 15.07.2022
Podcasturi
"La începutul lunii septembrie vom avea prețuri mai mari la gaz"
Fluxul de știri
0