Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

O delegație din Lituania, în vizită la Chișinău: Ce subiecte sunt vizate

© Sputnik / Rodion ProcaParlamentul Republicii Moldova
Parlamentul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
O delegație din cadrul Seimasului Republicii Lituania întreprinde o vizită de lucru la Chișinău.
CHIȘINĂU, 11 iul - Sputnik. Membrii delegației Comitetului pentru afaceri externe din cadrul Seimasului Republicii Lituania se vor afla, în perioada 10-12 iulie, într-o vizită în Republica Moldova.
Oficialii lituanieni vor avea întrevederi cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, cu președintele Comisiei politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, și cu președintele Grupului de prietenie cu Republica Lituania, Ion Babici.
Programul vizitei mai include o discuție cu președintele țării, Maia Sandu, cu reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene și ai Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova.
În cadrul discuțiilor vor fi abordate subiecte referitoare la statutul de țară candidat al Republicii Moldova, asistența și suportul pe care îl poate acorda Lituania țării noastre în procesul de integrare europeană.
Laura Codruța Kövesi - Sputnik Moldova, 1920, 11.07.2022
Politică
Laura Codruţa Kovesi vine astăzi la Chişinău: Cu cine se va întâlni
Fluxul de știri
0