Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin i-a felicitat pe musulmani cu ocazia Eid al-Adha

© Sputnik / Максим БогодвидUn musulman se roagă într-o moschee din Kazan de Eid al-Adha
Un musulman se roagă într-o moschee din Kazan de Eid al-Adha - Sputnik Moldova, 1920, 09.07.2022
Abonare
Președintele rus Vladimir Putin a spus că Eid al-Adha are o semnificație morală profundă
CHIȘINĂU, 9 iul – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin i-a felicitat pe musulmanii ruși cu ocazia sărbătorii Eid al-Adha, subliniind rolul comunității musulmane în viața țării, transmite serviciul de presă al Kremlinului, fiind citat de RIA Novosti.
„Este îmbucurător faptul că comunitatea musulmană din Rusia participă activ la viața țării, acordând o atenție permanentă implementării unor inițiative caritabile, educaționale și educaționale pe scară largă, educând generația tânără în respectul pentru tradițiile și obiceiurile strămoșilor”, afirmă Kremlinul în comunicatul de presă.
Președintele a adăugat că activitățile comunității musulmane sunt importante și în menținerea păcii și armoniei interetnice în societate.
Marcând sfârșitul pelerinajului la vechile altare islamice, Eid al-Adha poartă o semnificație morală și spirituală profundă, servește la unirea oamenilor, la păstrarea valorilor durabile ale iubirii, bunătății și milei.
Președintele le-a urat musulmanilor sănătate, succes, fericire și prosperitate.
Президент РФ В. Путин обратился с приветствием к участникам Делового форума БРИКС - Sputnik Moldova, 1920, 08.07.2022
Rusia
Putin a exprimat condoleanțe după moartea fostului premier japonez Abe
Fluxul de știri
0