Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Declarațiile lui Blinken la G20 despre „izolarea” Rusiei sunt povești – Zaharova

© Russian Foreign Ministry / Trecere la banca de fotografiiMaria Zaharova
Maria Zaharova - Sputnik Moldova, 1920, 09.07.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Secretarul de stat american Anthony Blinken inventează povești despre izolarea ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov, și a Rusiei la reuniunea G20 la Bali, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Maria Zaharova.
„Acesta este același secretar de stat Blinken care a spus că „oricine îl cunoaște pe Biden înțelege că vorbește clar, inteligibil și pentru el însuși”, și-a amintit Zaharova pe canalul ei Telegram.
„Dvs., domnule Blinken, ați fost cel care v-ați autoizolat, sărind peste o serie de evenimente de la forum în care majoritatea nici măcar nu și-a amintit de dumneavoastră. Și acum, pentru a vă justifica propriul eșec, inventați povești. Nouă însă ne spuneți cum le cereți personal tuturor la rând să „izoleze” Rusia. Și toți cărora le spuneți asta, râd în spatele Dvs, știind că actuala administrație este condamnată la un final fără glorie”, a adăugat ea.
Fluxul de știri
0