Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

Trupele ucrainene suportă pierderi critice – RPL

© Sputnik / Viktor Antonyuk / Accesați arhiva multimediaВ ЛНР началась зачистка Горского от украинских войск
В ЛНР началась зачистка Горского от украинских войск - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2022
Abonare
Miliția populară din republica Lugansk afirmă că trupele ucrainene supoertă pierderi critice și abandonează armamentul dat d occidentali.
CHIȘINĂU, 3 iul – Sputnik. Trupele ucrainene suferă pierderi critice și, de asemenea, abandonează armele străine în timpul ciocnirilor cu Miliția Populară a Republicii Populare Lugansk.

„Astfel, în cursul ciocnirilor cu unitățile departamentului de apărare, inamicul suferă pierderi critice de forță de muncă și vehicule blindate și abandonează, de asemenea, armele străine”, se arată în declarația Miliției Populare a LPR pe canalul Telegram, fiind citată de RIA Novosti.

Rusia a lansat operațiunea militară în Ucraina pe 24 februarie. Președintele Vladimir Putin a spus că scopul acesteia este „protecția oamenilor care au fost supuși genocidului de către regimul de la Kiev timp de opt ani”.
Potrivit Ministerului Apărării al Federației Ruse, începând cu 25 martie, Forțele Armate au îndeplinit principalele sarcini ale primei etape - au redus semnificativ potențialul de luptă al Ucrainei. Scopul principal în departamentul militar rus a fost anunțat eliberarea Donbasului.
Fluxul de știri
0