Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

O serie de explozii în Belgorod-ul rusesc: sunt morți și răniți

© Sputnik / Антон Вергун / Accesați arhiva multimediaСитуация в Белгородской области
Ситуация в Белгородской области - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2022
Abonare
În urma bombardamentelor de la Belgorod, cinci case private au fost complet distruse, guvernatorul regional a mers în zonele afectate.
CHIȘINĂU, 3 iul – Sputnik. Trei persoane au fost ucise și alte patru, inclusiv un copil, au fost rănite după o serie de explozii care au avut loc aseară la Belgorod. Acest lucru a fost anunțat de guvernatorul regiunii Belgorod, Veaceslav Gladkov.
„Despre cei care au avut de suferit - patru oameni în total. În acest moment au fost transportate la spital două persoane: un bărbat și un copil de 10 ani. Bărbatul este acum în stare gravă. La fața locului au fost examinate două persoane. Se acordă toată asistența medicală necesară. În acest moment, există informații despre trei morți”, a scris guvernatorul pe canalul său Telegram.
Gladkov a mai spus că, în urma atacului, 11 blocuri au fost parțial distruse, alte 39 de case particulare au fost avariate, cinci dintre ele au fost complet distruse.
Șeful regiunii a promis că va oferi rezidenților toată asistența necesară, antreprenorii vor face măsurători și vor începe lucrările de restaurare.
În ultima lună, au avut loc mai multe atacuri asupra satelor de graniță din regiune, iar chiar în Belgorod, martorii oculari înregistrează periodic cum acționează apărarea anti-aeriană.
Dmitri Peskov - Sputnik Moldova, 1920, 03.07.2022
Internațional
E posibil, oare, un război al tuturor contra tuturor? Răspunsul lui Peskov
Fluxul de știri
0