Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Reacția lui Florin Cîțu după ce a demisionat de la Senat: ”You can't stop me now!”

© Sputnik / Rodion ProcaFlorin Cîțu
Florin Cîțu - Sputnik Moldova, 1920, 29.06.2022
Abonare
Florin Cîțu a reacționat miercuri, 29 iunie 2022, după ce a demisionat de la conducerea Senatului României. El spune că toată cariera sa politică este departe de a se încheia aici.
BUCUREȘTI, 29 iun – Sputnik. Miercuri, 29 iunie 2022, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat, după ședința grupului parlamentar PNL din Senat, că în urma unor discuții, Florin Cîțu și-a dat demisia de la șefia Senatului.
Ciucă a spus că discuțiile au vizat activitatea guvernamentală și parlamentară, responsabilitatea PNL și nevoia de coerență a măsurilor care trebuie luate, la nivelul Guvernului, și în deplină concordanță cu deciziile luate la nivelul coaliție.
Funcția urmează să fie exercitată, cu delegare de atribuții, de către Alina Gorghiu.
Florin Cîțu este convins, însă, că toată cariera sa politică este departe de a se încheia aici. De asemenea, el a declarat că va pleca mulțumit de ce a făcut până acum.
Pe viitor spune că va face tot politică, la fel ca și până acum și că el nu e în politică pentru persoana sa, ci pentru români.
El a subliniat că astăzi rezultatele inflației și ale crizei nu vin din neant și că această guvernare se face cu PSD, ”dacă nu se luau unele măsuri era ceva mai bine”.
”Eu sunt senator, nu e nevoie de funcții. Deciziile se ia în urma unui vot pe care îl ai în partid. Pe PSD. PSD este cel pe care l-am supărat. Ca președinte al Senatului sunt mândru de vizita pe care am făcut-o în SUA. Ies pe aceeași melodie: You can't stop me now! La revedere!", a declarat Cîțu.
Fluxul de știri
0