Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

Ministerul rus al Apărării a inspectat trupele ruse din Ucraina

© Russian Defence Ministry / Accesați arhiva multimediaMinistrul Apărării al Federației Ruse, generalul de armată Serghei Șoigu, în timpul inspecției grupului de trupe ruse care participă la operațiunea militară specială din Ucraina.
Ministrul Apărării al Federației Ruse, generalul de armată Serghei Șoigu, în timpul inspecției grupului de trupe ruse care participă la operațiunea militară specială din Ucraina.  - Sputnik Moldova, 1920, 26.06.2022
Abonare
Ministerul rus al Apărării a inspectat trupele ruse care participă la oerațiunea specială din Ucraina.
CHIȘINĂU, 26 iun - Sputnik. Ministrul Apărării al Federației ruse, Serghei Şoigu, a inspectat grupul de trupe ruse care participă la operaţiunea specială din Ucraina.
„La posturile de comandă ale grupărilor de trupe ruse, generalului de armată Serghei Şoigu i-au fost făcute rapoarte de la comandanţi cu privire la situaţia actuală şi acţiunile forţelor armate ruse în principalele zone operaţionale”, a precizat Ministerul rus al Apărării într-un comunicat de presă care este citat de RIA Novosti.
Potrivit comunicatului de presă, Șoigu a acordat o atenție deosebită problemelor operațiunilor de luptă și condițiilor de viață în punctele de desfășurare temporară a personalului militar.
De asemenea, șeful departamentului militar rus a decernat medaliile Steaua de Aur a Eroului Federației Ruse și Ordinul pentru Curaj luptătorilor care „au dat dovadă de eroism și abnegație în îndeplinirea misiunilor de luptă”.
© Пресс-служба Минобороны РФ / Accesați arhiva multimediaMinistrul Apărării al Federației Ruse, generalul de armată Serghei Șoigu, în timpul inspecției grupului de trupe ruse care participă la operațiunea militară specială din Ucraina.
С. Шойгу проинспектировал российскую группировку войск, задействованную в спецоперации на Украине - Sputnik Moldova, 1920, 26.06.2022
Ministrul Apărării al Federației Ruse, generalul de armată Serghei Șoigu, în timpul inspecției grupului de trupe ruse care participă la operațiunea militară specială din Ucraina.
Rusia desfășoară operațiunea militară în Ucraina din 24 februarie. Vladimir Putin a spus că obiectivul acesteia este „protecția oamenilor care au fost supuși hărțuirii și genocidului de către regimul de la Kiev timp de opt ani”. Ministerul Apărării al Federației Ruse a menționat că scopul urmărit de Moscova este eliberarea Donbasului.
Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg - Sputnik Moldova, 1920, 25.06.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Criza ucraineană va fi rezolvată la masa de negocieri, a spus secretarul general al NATO
Fluxul de știri
0