Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Volodin a spus de ce Ucraina are nevoie de statutul de candidat la aderarea la UE

© Sputnik / Mikhail Voskresenskiy / Accesați arhiva multimediaКиев накануне выборов
Киев накануне выборов - Sputnik Moldova, 1920, 20.06.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Volodin: SUA și Europa sunt gata să facă totul pentru a menține ostilitățile militare în Ucraina
CHIȘINĂU, 20 iun - Sputnik. Președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, a declarat că Washingtonul și Bruxellesul sunt gata să facă totul pentru a se asigura că ostilitățile din Ucraina continuă.
"Autodistrugerea Ucrainei continuă. Săptămâna aceasta, Consiliul European va decide acordarea Ucrainei a statutului de membru candidat al Uniunii Europene. Occidentul luptă împotriva Rusiei până la ultimul ucrainean. Nu au succes. Prin urmare, Washingtonul și Bruxelles-ul sunt gata să facă totul pentru a continua ostilitățile”, a spus Volodin pe canalul său Telegram, fiind citat de RIA Novosti.
El a subliniat că acesta este motivul deciziei de a acorda Ucrainei statutul de candidat la aderarea în Uniunea Europeană.
Politicianul crede că rezultatul pentru Ucraina „va fi trist”. Această țară își va pierde independența, deoarece centrul de decizie va fi mutat la Bruxelles.
Drapelul SUA - Sputnik Moldova, 1920, 19.06.2022
Internațional
Un analist de la Foreign Affairs: SUA au suferit un eșec serios în relația cu Rusia
Fluxul de știri
0