Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Ceban: guvernarea face totul pentru ca parada LGBT să aibă loc

© AFP 2024 / JOHN THYSDemonstrație LGBT la Parlamentul European
Demonstrație LGBT la Parlamentul European - Sputnik Moldova, 1920, 19.06.2022
Abonare
Primarul Capitalei, Ion Ceban: guvernarea face totul ca parada GLBT să aibă loc
CHIȘINĂU, 19 iun – Sputnik. Primarul Capitalei, Ion Ceban, anunță pe canalul său de telegram că în oraș mai multe străzi sunt blocate, iar pe câteva dintre principalele artere ale municipiului e sistată circulația transportului public. Toate acestea, potrivit lui, pentru ca să aibă loc parada LGBT.
Mai mult, edilul susține că „guvernarea creează toate condițiile pentru desfășurarea marșului LGBT, chiar dacă asta contravine legii Nr.26, iar pentru desfășurarea marșului nu există niciun fel de dispoziție”.
Din cauza străduințelor guvernării de a face posibil marșul LGBT circulația spre unele sectoare ale capitalei este dificilă.
Ion Ceban este de părere că polițiștii, care își fac datoria, nu sunt nici ei încântați de rolul ce le revine „de a conduce parada”.
Manifestațiile LGBT pot fi considerate un flagel ce atentează la valorile noastre morale - Sputnik Moldova, 1920, 16.06.2022
Podcasturi
"Manifestațiile LGBT pot fi considerate un flagel ce atentează la valorile noastre morale"
Fluxul de știri
0