Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Veronica Dragalin este noul șef al Procuraturii Anticorupție

© SputnikProcuratura anticorupție
Procuratura anticorupție - Sputnik Moldova, 1920, 15.06.2022
Abonare
Procurorul general interimar a semnat ordinul de numire în funcție a noului procuror - șef al Procuraturii Anticorupție.
CHIȘINĂU, 15 iun -Sputnik. Veronica Dragalin este noul șef al Procuraturii Anticorupție. Procurorul general interimar, Dumitru Robu, a semnat astăzi ordinul prin care s-a dispus numirea acesteia în funcție.
„Prin Ordinul Procurorului General interimar din 15.06.2022 s-a dispus numirea în funcția de procuror-șef al Procuraturii Anticorupție a Veronicăi Dragalin, începând cu data de 01.08.2022. Precizam că, doamnei Dragalin a înaintat o cerere prin care a solicitat numirea sa în funcție începând cu data de 01.08.2022, ținând cont de faptul ca urmează să își termine anumite activități ce țin de funcția deținută la moment”, a declarat Mariana Cherpec pentru Sputnik Moldova.
Reamintim că pe 7 iunie, Consiliul Superior al Procurorilor (CSP), a desfășurat proba de interviu a candidaților în cadrul concursului pentru funcția de procuror - șef al Procuraturii Anticorupție, iar câștigătoarea concursului a fost Veronica Dragalin.
Veronica Drăgălin este Doctor of Law la University of Virginia School of Law şi procuror adjunct în secția de corupție publică și drepturi civile din biroul procurorului din districtul central al Californiei. Pe lângă limba româna, Viorica Dragalin vorbeşte încă cinci limbi: engleza, spaniola, rusa, germana şi italiana.
loc de muncă - Sputnik Moldova, 1920, 15.06.2022
Societate
Aproximativ 11 mii de locuri de muncă sunt vacante în Republica Moldova
Fluxul de știri
0