Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Maia Sandu a făcut declarații la Festivalul iProsop

© Sputnik / Mariana RâțoiTârgul “iProsop”, imagine din arhivă
Târgul “iProsop”, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2022
Abonare
Președintele Maia Sandu la Festivalul iProsop: „Vă mulțumesc pentru consecvența cu care păstrați valorile și reînviați tradițiile”.
CHIȘINĂU, 13 iun – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a vizitat duminică Festival tradițional iProsop, în satul Selemet din raionul Cimișlia, ne informează serviciul de presă al Președinției.
Din scena festivalului, subliniază sursa oficială, Maia Sandu i-a felicitat pe locuitorii satului Selemet, în frunte cu Primarul Tatiana Badan, pentru ideea de a celebra prosopul țesut manual - o piesă de rezistență a patrimoniului nostru național, creată cu grijă de mamele și bunicile noastre și care se găsește la loc de cinste în orice casă din Moldova.
„Vă mulțumesc pentru consecvența cu care păstrați valorile și reînviați tradițiile, contribuind la unitatea țării noastre și făcând-o mai cunoscută în lume”, a declarat Maia Sandu de pe scenă.
În Republica Moldova a fost organizat, în premieră, Târgul “iProsop” - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2015
Republica Moldova
În Republica Moldova a fost organizat, în premieră, Târgul “iProsop”
Fluxul de știri
0