Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dodon: soția mea, oprită în trafic și citată la Procuratură pentru a fi pusă sub învinuire

© Sputnik / Miroslav RotariIgor Dodon și soția lui Galina
Igor Dodon și soția lui Galina - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2022
Igor Dodon și soția lui Galina. Foto de arhivă
Abonare
Igor Dodon a scris acum câteva minute pe o rețea de socializare că soția sa, Galina Dodon, a fost oprită în trafic pentru ca procurorii să-i înmâneze o citație și să o pună sub învinuire.
CHIȘINĂU, 13 iun – Sputnik. „Procurorii i-au înmânat citație soției mele și o invită la procuratură să o pună sub învinuire, după ce au oprit-o în trafic, pe drum, când mergea cu copiii la lecția de şah (probabil este filată non-stop)”, scrie Igor Dodon pe o rețea de socializare.
„Este un caz fără precedent pentru Republica Moldova, când dorința de răfuială asupra oponentului politic o împinge pe Maia Sandu, președinte actual al țării, să-mi atace soția, copiii, mama, rudele apropiate”, subliniază politicianul.
Acesta a mai notat: „Repet şi mă adresez din nou către Maia Sandu și procurorii săi - eliberați-vă de ura voastră și de complexele voastre în raport cu mine personal, dar lăsați-mi soția, copiii şi familia în pace”.
Fostul președinte își încheie postarea, notând că „există lucruri care nu se iartă”.
„Şi neapărat va veni timpul când veți răspunde dur pentru aceste fărădelegi”, a punctat Dodon.
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 31.05.2022
Politică
Dodon rămâne în arest la domiciliu: Curtea de Apel a menținut decizia primei instanțe
Fluxul de știri
0