Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputatul Nantoi, luat peste picior de fostul ministru Muravschi, pe tema scumpirilor

© Sputnik / Miroslav RotariOazu Nantoi, imagine din arhivă
Oazu Nantoi, imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 13.06.2022
Abonare
Fostul ministru al Economiei, expertul economic Alexandru Muravschi, l-a ridiculizat cu mult sarcasm pe deputatul PAS Oazu Nantoi, care ar fi explicat în spiritul globaliștilor problemele din energetică și din sfera social-economică.
CHIȘINĂU, 13 iun – Sputnik. Unii reprezentanți ai puterii de la Chișinău (Partidul Acțiune și Solidaritate) folosesc din când în când retorici întâlnite tot mai des în ultima vreme în discursul primelor figuri ale politicii occidentale, inclusiv președintele SUA, Joe Biden: precum că vina pentru inflație și pentru prețurile tot mai mari la carburanți n-ar fi a guvernărilor proaste, ci i-ar aparține lui Vladimir Putin. Internauții moldoveni l-au „prins” și pe un reprezentant al puterii de la Chișinău utilizând un instrumentar propagandistic din același arsenal, iar un cunoscut expert în economie l-a luat peste picior reprezentantul PAS pentru „analiza” dânsului cât de poate de „comprehensivă”.
Cunoscutul activist Oazu Nantoi, despre care se vorbește că ar fi un aprig apologet al ideilor promovate de Fundația Soros, s-ar fi remarcat printr-o „explicare” despre creșterea prețurilor la electricitate: „Toate întrebările la tovarășul Putin” – ar fi afirmat politicianul Nantoi.
Expertul în economie, Alexandru Muravschi, a comentat astfel declarația lui Nantoi:
„În ultima vreme din partea reprezentanților de diferit nivel al guvernării galbene (președinte, membrii guvernului, deputați) putem auzi că toți nemulțumiții de prețurile la gaz, majorarea tarifelor la electricitate, explozia prețurilor la produsele alimentare, inflația galopantă și căderea generală a nivelului de trai a populației, ar trebui să se adreseze la Putin. În acest fel guvernarea își recunoaște propria sa incapacitate și arată spre cel care poate rezolva la modul real problemele”.
Comentariul lui Muravschi se termină cu o întrebare/glumă sarcastică, un fel de haz de necaz:
„Păi cine, deci, după toate acestea, sunt coloana a cincea și agenții FR în RM?!”.
Alexandr Muravschi - Sputnik Moldova, 1920, 01.11.2021
Analize și opinii
Muravschi: Diversificarea pieței gazelor naturale trebuie continuată
Fluxul de știri
0