Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lumea occidentală va conștientiza ce se întâmplă în Ucraina, spune Delimhanov

© Sputnik / Konstantin Mikhalchevskiy / Accesați arhiva multimediaМужчина на одной из улиц в Мариуполе
Мужчина на одной из улиц в Мариуполе - Sputnik Moldova, 1920, 10.06.2022
Abonare
Deputatul rus Delimhanov: Lumea occidentală se va trezi în curând și va realiza ce se întâmplă în Ucraina.
CHIȘINĂU, 10 iun – Sputnik. Lumea occidentală încă „hibernează”, dar se va trezi în curând și va realiza ce se întâmplă cu adevărat în Ucraina, a declarat pentru RIA Novosti deputatul Dumei de Stat Adam Delimhanov, care a participat la operațiunea specială a Rusiei în Ucraina.
„Astăzi, Rusia... unitățile noastre și unitățile din Republicile Populare Donețk și Lugansk nu sunt în război cu poporul ucrainean, există o mie de mărturii în acest sens. Din păcate, lumea occidentală este acum în hibernare, dar suntem siguri că se va trezi în curând”, a declarat deputatul.
Delimhanov a reamintit declarația președintelui rus Vladimir Putin, potrivit căreia Rusia nu i-au lăsat o altă șansă în privința Ucrainei, nu avea de ales decât să lanseze operațiunea specială.
„Am răbdat multă vreme batjocora persoanelor vorbitoare de limbă rusă”, a spus el.
El a menționat că poporul ucrainean - „ortodox, cu propriile tradiții și obiceiuri” este un popor frate pentru toți cetățenii Rusiei.
„De aceea, nu dăm vina pe poporul ucrainean, ci pe actualele autorități ucrainene, autoritățile care au contribuit la desfășurarea evenimentelor de astăzi”, a spus Delimhanov.
Potrivit deputatului, Occidentului „nu îi pasă nici de Ucraina, nici de poporul ucrainean”, au nevoie de Ucraina ca principal cap de pod pentru distrugerea Rusiei și nu ascunde acest lucru la cel mai înalt nivel.
Fluxul de știri
0