Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Fost deputat: "Protestele trebuie să continue"

Protestele trebuie sa continua
Abonare
Ex-deputatul Nicolae Pascaru, într-un interviu pentru Agenția Sputnik Moldova, susține că în orice țară democratică opoziția protestează și își exprimă dezacordul dacă este cazul: "Este unicul guvern de până acum care a pierdut atât de rapid încrederea oamenilor".
În contextul mitingului de astăzi organizat de susținătorii Partidului Socialiștilor în fața ministerului de finanțe, activistul Nicolae Pascaru a declarat că asemenea acțiuni sunt necesare și că este absolut firesc ceea ce se întâmplă.
"Protestele trebuie să continue. Fiecare partid are scopul de a ajunge la guvernare și a de a implementa anumite politici. Cu regret, constat că actuala guvernare a avut doar un scop, controlul puterii, nimic mai mult", a declarat activistul.
Fostul deputat a criticat vehement lipsa de acțiuni ale guvernului pentru a stopa inflația, prețurile și consideră că PAS și-a pierdut deja încrederea oamenilor.
"Sunt incompetenți total. Țările din regiune aflate în conflict nu au o asemenea inflație de circa 27 %. Nu cred că a existat vreodată un partid care atât de rapid să piardă încrederea oamenilor", a declarat Pascaru.
Fluxul de știri
0