Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Autoritățile de la Tipraspol: drone neidentificate au aruncat două explozive în regiune

© Sputnik / Alexandr Kryazhev / Accesați arhiva multimediaDronă
Dronă - Sputnik Moldova, 1920, 06.06.2022
Abonare
Organele de forță din regiunea transnistreană anunță că o dronă a aruncat două obiecte explozive peste o parcare a contingentului de pacificatori.
CHIȘINĂU, 6 iun – Sputnik. În regiunea transnistreană a Republicii Moldova, peste o parcare auto a unei subdiviziuni de rezervă a contingentului de menținere a păcii au fost aruncate dintr-o dronă două obiecte explozive, au declarat reprezentanți ai organelor de drept din regiune, citate de RIA Novosti.
„Pe data de 5 iunie, aproximativ la ora 5 și 10 minute peste parcul auto din localitatea Vladimirovca, aparate de zbor ce nu au fost identificate au aruncat două obiecte explozive, probabil este vorba despre grenade RGD-5”, este anunțul la care face referire presa rusă.
Date despre persoane care ar fi avut de suferit sau despre distrugeri nu sunt. Specialiștii au efectuat toate acțiunile de cercetare la fața locului. Au fost ridicate fragmente ale obiectelor explozive.
Autoritățile de la Tiraspol au calificat incidentul drept „diversiune” și continuă să investigheze circumstanțele producerii incidentului.
Fluxul de știri
0