Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev a avertizat cu un răspuns dacă Kievul lovește Rusia cu sisteme „HIMARS”

© Sputnik / Ekaterina Shtukina / Accesați arhiva multimediaMedvedev
Medvedev  - Sputnik Moldova, 1920, 03.06.2022
Abonare
Vicepreședintele Consiliului de Securitate al FR, Medvedev: Rusia va aplica lovituri dacă Kievul folosește sistemele „HIMARS”
Dacă Ucraina va folosi sisteme de rachete furnizate de SUA împotriva țintelor rusești, Forțele Armate nu vor avea de ales decât să acționeze pentru a lovi letal centrele decizionale, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, într-un interviu pentru postul de televiziune Al Jazeera, citat de RIA Novosti.
Medvedev a avertizat cu privire la un răspuns dacă Kievul lovește Rusia cu HIMARS MLRS. El a explicat despre ce fel de centre vorbește, în special, acest lucru va viza Ministerul Apărării și Statul Major al Ucrainei.
"Dar trebuie să înțelegeți că centrele finale de luare a deciziei în acest caz, din păcate, nici măcar nu se află pe teritoriul Kievului. Prin urmare, aceasta este cu siguranță o amenințare care va trebui luată în considerare", a adăugat Medvedev.
Cu o zi înainte, secretarul adjunct al Apărării al SUA, Colin Kahl, a declarat că noul pachet de asistență militară americană pentru Ucraina include patru sisteme moderne de rachete cu lansare multiplă HIMARS, capabile să lovească ținte la o distanță de până la 80 de kilometri, cu dotările care vor fi transmise Kievului.
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 03.06.2022
Rusia
Medvedev a spus că Rusia desfășoară în Ucraina anume o operațiune specială
Fluxul de știri
0