Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Republica Moldova va găzdui anul viitor un eveniment important pentru tinerii din CSI

Forumul Tinerilor din CSI se va desfășura anul viitor în Republica Moldova
Abonare
Președintele Asociației Obștești Urmașii lui Ștefan a oferit un interviu pentru Agenția Sputnik Moldova după ce a revenit de la Forumul Internațional de Tineret din CSI "Păstrarea și promovarea patrimoniului cultural este prioritar", organizat la Dușanbe.
Dumitru Roibu a anunțat că anul viitor Republica Moldova va organiza un eveniment dedicat tinerilor din spațiul Comunității Statelor Independente ca urmare a unei deciziei luat unanim de țările fondatoare ale organizației.
"Am pledat ca țara noastră să fie gazda unui eveniment similar, iar ideea a fost susținută de toată lumea. Este un avantaj pentru că putem promova cultura, tradițiile, dar și țara" susține activistul.
Participantul forumului din Tadjikistan s-a arătat impresionat de nivelul de organizare al întrunirii și al importanței ca tinerii din CSI să se cunoască reciproc.
"Am văzut oameni care pentru prima dată interacționau cu moldoveni. Unii chiar nu cunoșteau nimic despre noi. Am avut multe de prezentat din fondul cultural. Anume prin asemenea acțiuni putem iniția anumite colaborări" a declarat Roibu.
Fluxul de știri
0