Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Piața produselor petroliere a ajuns în vizorul unei comisii parlamentare speciale

© Sputnik / Mihai CarausStație peco
Stație peco - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2022
Abonare
Eficiența aplicării reglementărilor din sectorul produselor petroliere va fi examinată de o comisie specială, constituită joi de majoritatea parlamentară.
CHIȘINĂU, 2 mai – Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova a adoptat joi o hotărâre privind constituirea Comisiei speciale pentru examinarea eficienței aplicării reglementărilor din sectorul produselor petroliere.
Circumstanțele invocate de autorul inițiativei legislative țin de evoluția pieței de produse petroliere din ultima perioada, exprimată prin creșterea accentuată a prețurilor.
De asemenea, în textul documentului se spună direct că acesta este adoptat „ținând cont de recomandarea Consiliului Suprem de Securitate din 27 mai 2022”.
Comisia specială va examina eficiența aplicării reglementărilor din sectorul produselor petroliere și în acest scop va antrena, în activitatea sa, toate autoritățile statului responsabile, va audia pârțile și persoanele implicate în procesul decizional privind eficiența aplicării reglementărilor din sectorul produselor petroliere.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2022
Societate
Maia Sandu a făcut declarații importante despre inflația din Moldova și lupta cu aceasta
Deputații din opoziție au refuzat să participe la lucrările acestei comisii și au acuzat guvernarea de situația deplorabilă din țară.
Tot joi majoritatea parlamentară a constituit o comisie specială pentru examinarea situației în domeniul inflației.
Заседание парламента Молдовы 02 июнь 2022  - Sputnik Moldova, 1920, 02.06.2022
Economie
Parlamentul a constituit o comisie specială ce va examina situația în domeniul inflației
Fluxul de știri
0