Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Sancțiunile UE vor afecta negativ întreaga piață energetică, a spus Peskov

© Sputnik / Sergey Guneev / Trecere la banca de fotografiiЕжегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина
Ежегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Peskov a spus că sancțiunile UE vor afecta negativ întreaga piață globală a energiei
CHIȘINĂU, 1 iun – Sputnik. Sancțiunile Uniunii Europene împotriva petrolului rusesc vor avea un impact negativ asupra Rusiei, Europei și asupra întregii piețe globale de energie, a declarat jurnaliștilor Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse.
„Desigur, direcția europeană este destul de importantă în ceea ce privește volumele vânzărilor și așa mai departe. Aceste sancțiuni, desigur, vor avea un impact negativ. Probabil că vor avea un impact negativ asupra întregului continent. Iar pentru europeni, ei vor avea un impact negativ, atât pentru noi, cât și pentru întreaga piață globală a energiei”, a spus Peskov, răspunzând la întrebarea dacă Kremlinul înțelege ce lovitură ar putea avea pentru economia rusă sancțiunile UE asupra petrolului rusesc și cât de repede vor putea cumpărătorii din Asia să compenseze scăderea cererii în Europa.
Peskov a adăugat că, în prezent, volumele de gaz care nu sunt comercializate în Europa sunt redirecționate către direcții alternative.
"Aceasta este o acțiune intenționată, sistemică, care ne va permite să minimizăm aceste consecințe negative. Dar repet încă o dată că nici Europa și europenii nu sunt scutiți de efectul negativ, vor trebui să treacă prin toate acestea", a spus Peskov, fiind citat de RIA Novosti.
Soldați NATO - Sputnik Moldova, 1920, 01.06.2022
Editorialist
După Ucraina, NATO va arunca statele Baltice în cuptor
Fluxul de știri
0