Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Boris Foca: "Unde se duc banii care vin din Europa?"

Unde se duc banii europeni ?
Abonare
Boris Foca, Președintele Partidului PRO Moldova a declarat pentru Agenția Sputnik că nu există transparență în gestionarea fondurilor străine și că banii sunt cheltuiți în consum nu și pentru infrastructură.
Boris Foca, șeful partidului extraparlamentar, s-a arătat indignat de atitudinea Guvernului, inclusiv față de președintele Maia Sandu, că nu pot asigura un proces transparent a utilizării banilor europeni.
"Vizitele oficialilor străini sunt binevenite doar nimeni nu înțelege unde se duc banii oferiți de UE. Nimeni nu vine cu un raport care să indice foarte clar cum sunt gestionați banii oferiți cetățenilor", susține Foca.
Declarațiile au fost făcute în contextul vizitei celor opt șefi de legislativi din zona Mării Baltice, dar și a deplasării președintelui Maia Sandu la Roterdam.
"Atunci când erau în opoziție declarau sus și tare că solicită mecanisme care să asigure transparența implementării fondurilor europene. Ce au făcut ei pentru asta?", întreabă Boris Foca.
Fluxul de știri
0