Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov: Occidentul nu ascunde faptul că a declarat război lumii ruse

© Sputnik / Pavel Bednyakov / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2022
Abonare
Ministrul rus de Externe, Lavrov: Occidentul nu ascunde faptul că a declarat război total întregii lumi ruse.
Occidentul a declarat război total lumii ruse, spune ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.
"Așa cum tocmai am menționat, Occidentul ne-a declarat un război total nouă, întregii lumi ruse. Acum nimeni nu ascunde acest lucru, se ajunge deja la punctul de absurd, până la însăși cultura abolirii Rusiei și a tot ceea ce este legat de țara noastră. Sub interdicție sunt clasicii: Ceaikovski, Dostoievski, Tolstoi, Pușkin. Sunt persecutați și reprezentanții culturii și artei naționale, care astăzi reprezintă cultura noastră", a spus ministrul la o ședință a Consiliului șefilor de Subiecți ai Federației Ruse pe lângă Ministerul rus de Externe.
Situația legată de rusofobia fără precedent a Occidentului ne va însoți pentru o lungă perioadă de timp, consideră Lavrov.
„În general, putem spune cu încredere că această situație ne va însoți pentru o lungă perioadă de timp și trebuie să fim pregătiți pentru faptul că a dezvăluit adevărata atitudine a Occidentului față de acele sloganuri frumoase care au fost înaintate acum 30 de ani, după încheierea Războiului Rece, despre valorile umane universale. Vedem acum care este prețul acestor fraze”, a adăugat Lavrov.
Henry Kissinger - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2022
Editoriale
Kissinger vs Soros: Realiștii vs Globaliști
Fluxul de știri
0