Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție, șoferi: Trafic suspendat în centrul Capitalei

© Sputnik / Evghenii Panasencoimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2022
Abonare
Traficul rutier va fi suspendat pe mai multe străzi din centrul Capitalei, anunță Primăria Chișinău.
CHIȘINĂU, 27 mai - Sputnik. Traficul rutier pe strada Bulgară, pe tronsonul strada Mitropolit Varlaam - strada Columna este suspendat. Astfel, în legătură cu executarea lucrărilor de defrișare a arborilor, în intervalul orelor 08:00-16:00 transportul nu va putea circula pe această porțiune de drum.
Tot de astăzi și până la data de 6 iunie va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandru Bernardazzi, pe anumite tronsoane, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de amenajare și reabilitare a trotuarelor.
în perioada 27.05 - 30.05, inclusiv, va fi suspendat traficul rutier pe strada Alexandru Bernardazzi, pe tronsonul strada Mihai Eminescu - strada Vasile Alecsandri;
în perioada 31.05 - 03.06 inclusiv - pe tronsonul strada Vasile Alecsandri - strada Armenească;
în perioada 04.06 - 07.06 inclusiv - pe tronsonul strada Armenească - strada Bulgară.
În legătură cu executarea lucrărilor de reparație a apeductului, în perioada 27.05 - 30.05 va fi suspendat traficul rutier pe strada Onisifor Ghibu, tronsonul cuprins între străzile Alba-Iulia și Alexandru Marinescu.
Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnați să ocolească zona respectivă.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 27.05.2022
Societate
Ultima oră: Maia Sandu convoacă Consiliul Suprem de Securitate
Fluxul de știri
0