Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Igor Dodon a fost scos din sala de judecată: Victoria va fi de partea noastră

© SputnikIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 26.05.2022
Abonare
Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost scos din nou din sala de judecată.
CHIȘINĂU, 26 mai - Sputnik. Fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost scos din nou din sala de judecată. La ieșirea din sala de ședințe, Dodon a declarat pentru presă că victoria va fi de partea lui.
„Totul va fi bine. Victoria va fi de partea noastră”, a declarat fostul șef al statului în timp ce era escortat de mascații CNA spre ieșirea din sala de judecată unde este examinat demersul privind aplicarea măsurii preventive arest pentru un termen de 30 de zile.
Trebuie precizat, ședința de judecată a fost întreruptă pentru deliberări. La ora 15:00 va fi făcută publică decizia instanței. Astfel, procurorul de caz, cel mai probabil, va face declarații privind decizia magistraților de la Judecătoria Chișinău cu sediul la Ciocana.
Amintim, judecătorii urmează să decidă dacă va sta sau nu fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, în arest preventiv pentru 30 de zile.
Înainte de începerea ședinței de judecată, avocatul Maxim Lebedinschi, a declarat că nu ar fi făcut cunoștință până la acea oră cu anexele și nici cu demersul în sine privind aplicarea măsurii preventive de 30 de zile de arest pentru fostul președinte. Acesta a mai spus că este un dosar politic.
Экс-президента Молдовы Игоря Додона вывели в сопровождении сотрудников правоохранительных органов - Sputnik Moldova, 1920, 26.05.2022
Politică
Avocatul lui Dodon: Este un dosar politic, nu unul bazat pe fapte
Fluxul de știri
0