Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Procuratura Generală nu confirmă reținerea lui Igor Dodon - detalii

© Sputnik / Mihai CarausProcuratura Generală
Procuratura Generală - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2022
Abonare
Procuratura Generală nu a confirmat informația privind reținerea fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon.
CHIȘINĂU, 24 mai - Sputnik. Informația privind reținerea fostului președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, nu a fost confirmată de Procuratura Generală.
„Nu confirm. Revin”, a declarat pentru Sputnik Moldova, purtătorul de cuvânt al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.
Contactați de Sputnik Moldova pentru a confirma sau a infirma informația despre reținerea lui Igor Dodon pentru 72 de ore, socialiștii Vasile Bolea și Bogdan Țîrdea au declarat că nu dețin astfel de informație și că la fața locului lucrează avocatul lui Igor Dodon. Maxim Lebedinschi nu a răspuns la telefon.
Amintim, ofițerii Serviciului de Informații și Securitate, în comun cu procurorii anticorupție, au descins cu percheziții la domiciliul fostului președinte al Republicii Moldova Igor Dodon. Procurorii anticorupție îl bănuiesc pe Igor Dodon de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de patrie și îmbogățire ilicită.
Первые заявления Додона после слушаний в Генпрокуратуре - Sputnik Moldova, 1920, 24.05.2022
Politică
Ultima oră: Igor Dodon ar fi fost reținut pentru 72 de ore
Fluxul de știri
0