Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Delegația rusă a părăsit sala APEC în timpul raportului SUA

© Sputnik / Alexey VitvitskyDrapelele statelor membre ale APCE
Drapelele statelor membre ale APCE - Sputnik Moldova, 1920, 21.05.2022
Abonare
Ministerul Economiei de la Moscova anunță că delegația rusă a părăsit întâlnirea miniștrilor comerțului APEC în timpul raportului SUA.
CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Delegația rusă a părăsit întâlnirea miniștrilor comerțului din cadrul Cooperării Economice Asia-Pacific (APEC) în timpul raportului reprezentantului american Catherine Tai, anunță Ministerul Economiei al Federației Ruse pe canalul de Telegram.
În video făcut public de Ministerul Economiei de la Moscova se vede că atunci când Tai vorbește de la tribună, scaunul șefului Ministerului Dezvoltării Economice, Maxim Reșetnikov, este gol.
„Raportul al secretarului american al comerțului, Katherine Tai, la reuniunea miniștrilor de comerț al APEC”, anunță legenda filmulețului.
Informația că delegația rusă a părăsit sala în acel moment a fost confirmată și jurnaliștilor de unul dintre participanții la întâlnire
Anterior, reprezentanții a cinci țări membre ale forumului, inclusiv Statele Unite, au părăsit sala la întâlnirea miniștrilor comerțului APEC în timpul discursului lui Oreșkin.
Fluxul de știri
0