Парламент Республики Молдова - Sputnik Moldova, 1920
Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Două Comisii ale Parlamentului Moldovei și Senatului României, în ședință comună

© Sputnik / Miroslav RotariDrapelele României și Republicii Moldova
Drapelele României și Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Două Comisii parlamentare din România și Republica Moldova se întrunesc în ședință comună.
CHIȘINĂU, 20 mai - Sputnik. Comisiile juridice și Comisiile de politică externă din Parlamentul Republicii Moldova și Senatul României se întrunesc în ședință comună. Ședința va avea loc astăzi, la Iași.
Pe parcursul zilei, vor avea loc separat ședința comună a Comisiilor juridice din Parlamentul Republicii Moldova și Senatul României, precum și ședința comună a Comisiilor politică externă din cele două parlamente. În cadrul acestora vor fi discutate subiecte și proiecte de interes comun. La finalul dezbaterilor va fi adoptată o declarație comună a celor patru comisii parlamentare.
De menționat că, în această săptămână, la Chișinău, a avut loc ședința comună a Comisiei administrație publică a Parlamentului Republicii Moldova și Comisiei pentru administrație publică și amenajarea teritoriului din Camera Deputaților a Parlamentului României.
Maia Sandu și David McAllister - Sputnik Moldova, 1920, 20.05.2022
Politică
Sandu i-a vorbit lui McAllister despre agenda de reforme a guvernării de la Chișinău
Fluxul de știri
0