Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu la Bruxelles: S-a întâlnit cu președintele Consiliului European

© Photo : Preşedinţia Republicii MoldovaPreședinta Maia Sandu a discutat, la Bruxelles, cu Charles Michel, Președintele Consiliului European
Președinta Maia Sandu a discutat, la Bruxelles, cu Charles Michel, Președintele Consiliului European - Sputnik Moldova, 1920, 18.05.2022
Abonare
Președintele Republicii Moldova s-a întâlnit la Bruxelles cu președintele Consiliului European.
CHIȘINĂU, 18 mai - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit cu președintele Consiliului European, Charles Michel. Aceasta a fost prima întrevedere din cadrul vizitei de lucru efectuată de Sandu la Bruxelles.
Potrivit unui comunicat al Președinției, oficialii au abordat evoluția riscurilor de securitate din regiune. S-a discutat, de asemenea, despre agenda de integrare europeană a Republicii Moldova.
„Acordarea statutului de țară candidată Moldovei va reprezenta un semnal de încurajare și de sprijin pentru programul de reformare a țării noastre după model european”, a spus pe finalul întrevederii Maia Sandu.
Șeful statului a mulțumit pentru sprijinul oferit de Uniunea Europeană pentru gestionarea fluxului de refugiați și pentru depășirea consecințelor economice și sociale nefaste din ultima perioadă.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 17.05.2022
Politică
Maia Sandu merge la Bruxelles și la Paris: Va ține un discurs în Parlamentul European
Fluxul de știri
0