Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Lukașenko, despre zângănitul armelor NATO la hotarele Belarusului

© POOL / Accesați arhiva multimediaPreședintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, la summit-ul OTSC (Organizația Tratatului de Securitate Colectivă), care are loc astăzi la Moscova.
Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, la summit-ul OTSC (Organizația Tratatului de Securitate Colectivă), care are loc astăzi la Moscova.
 
 - Sputnik Moldova, 1920, 16.05.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
NATO acționează după principiul „cine nu este cu noi este împotriva noastră”, afirmă președintele Republicii Belarus.
CHIȘINĂU, 16 mai – Sputnik. Occidentul nu vrea să se împace cu apusul epocii ordinii mondiale unipolare, a spus Lukașenko.
Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, a spus că Occidentul colectiv nu dorește să accepte apusul sistemului unipolar al ordinii mondiale și duce o luptă acerbă pentru a-și menține pozițiile.
„Întâlnirea noastră are loc într-un moment dificil, momentul reîmpărțirii lumii. Sistemul unipolar al ordinii mondiale este iremediabil un lucru ce ține de trecut, , dar Occidentul colectiv duce o luptă acerbă pentru a-și menține pozițiile”, a declarat Lukașenko la summit-ul OTSC (Organizația Tratatului de Securitate Colectivă) care are loc astăzi la Moscova.
El a afirmat că în apropierea granițelor de vest ale Republicii Belarus are loc zângănitul armelor NATO, alianța atrăgând în componența sa țările anterior neutre. Potrivit președintelui belarus, NATO își sporește în mod agresiv „mușchii” militari și acționează pe principiul „cine nu este cu noi este împotriva noastră”.
Fluxul de știri
0