Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Conducerea țării depune flori la Complexul Memorial „Eternitate”

© Sputnik / Mihai CarausDepuneri de flori la Complexul Memorial "Eternitate"
Depuneri de flori la Complexul Memorial Eternitate - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2022
Abonare
Autoritățile de la Chișinău au depus flori la Complexul Memorial „Eternitate” cu ocazia Zilei Victoriei asupra fascismului.
CHIȘINĂU, 9 mai - Sputnik. La Complexul Memorial „Eternitate” au avut loc depuneri de flori cu ocazia Zilei de 9 mai.
Prim-ministrul Republicii Moldova însoțită de miniștri și președintele Parlamentului însoțit de deputați au mers la Complexul Memorial pentru a comemora victimele celui de-Al Doilea Război Mondial.
„Astăzi suntem aici pentru a-i comemora și a aduce omagiu buneilor noștri, celor care au luptat și au plătit cu vieți, pentru ca noi să trăim în pace. Din păcate, omenirea nu a învățat lecția Celui de-al doilea Război Mondial. Eu foarte mult îmi doresc ca cei care iau decizii să se gândească o dată în plus, la buneii noștri. Îndemnul este către toți, ca în această zi mai puțin să discutăm cine a fost mai puternic. Pentru că și de o parte, și de alta, au luptat oameni”, a declarat Igor Grosu.
Președintele Maia Sandu nu a fost prezentă la acțiunea de depunere a florilor alături de Natalia Gavrilița și Igor Grosu.
Astăzi se împlinesc 77 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Spectatori la Parada Victoriei de la Moscova, Piața Roșie - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2022
Rusia
La Parada Victoriei de la Moscova în acest an sunt așteptați 590 de veterani
Fluxul de știri
0