Moldova și Rusia
Sputnik Moldova vă prezintă informații și analize despre dezvoltarea relațiilor bilaterale pe agenda autorităților din Rusia și Moldova

Putin a felicitat mai multe țări, inclusiv Moldova, cu cei 77 de ani de la Marea Victorie

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 08.05.2022
Abonare
Președintele Rusiei a expediat scrisori de felicitare liderilor și cetățenilor unui șir de state cu prilejul marcării celor 77 de ani de la Marea Victorie.
CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a felicitat pe liderii și pe cetățenii Azerbaidjanului, Armeniei, Belarusului, Kazahstanului, Kirghiziei, Moldovei, Tadjikistanului, Turkmenistanului, Uzbekistanului, Abhaziei, Osetiei de Sud, republicile recunoscute recent de Rusia Lugansk și Donețk, precum și popoarele Ucrainei și Georgiei cu ocazia celor 77 de ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei. Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al Kremlinului.
Putin le-a mulțumit sincer veteranilor de război, le-a urat sănătate, bunăstare și viață lungă.
„Azi datoria noastră comună este să nu admitem renașterea nazismului, care a adus pe lume atâtea suferințe oamenilor din diferite țări. Este necesar să păstrăm și să transmitem urmașilor adevărul despre evenimentele din anii de război, valorile spirituale comune și tradițiile prieteniei fraterne”, este menționat în mesajele expediate de liderul de la Kremlin.
Președintele rus le-a dorit noilor generații să fie demni de memoria părinților și buneilor lor.
Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 06.05.2022
Rusia
Ratingul lui Putin printre cetățenii ruși este de 78 la sută
Fluxul de știri
0