Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov, despre încercările Vestului de a declanșa un război propagandistic contra Rusiei

© Sputnik / Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaLavrov
Lavrov - Sputnik Moldova, 1920, 06.05.2022
Abonare
Ministrul rus de Externe, Lavrov, a anunțat despre încercările Occidentului de a declanșa un război de propagandă împotriva Rusiei
Occidentul încearcă să declanșeze un „război propagandistic” împotriva Rusiei și a rușilor, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, în timpul unei ceremonii de depunere de flori la plăcile memoriale cu ocazia Zilei Victoriei.
„Desigur, trebuie să ne amintim mereu de lecțiile istoriei. Mai mult decât atât, aceste pagini glorioase ale istoriei noastre se încearcă a fi rupte în Occident, care încearcă să șteargă tot ce s-a făcut. Încearcă nu doar să echivaleze învingătorii nazismului cu criminalii, dar să ne facă principalii vinovați ai acelui război și, în orice mod posibil, să dea o alură pozitivă nazismul, să încurajeze manifestările naziste în Europa modernă”, a spus ministrul rus.
Potrivit acestuia, împotriva Rusiei și rușilor a fost declanșat un „război de propagandă”, care este o manifestare a rasismului și a discriminării, care „acum este adusă la absurd”.
Papa Francesco celebra la messa in Vaticano - Sputnik Moldova, 1920, 06.05.2022
Editoriale
De ce Papa a reamintit despre „lătratul NATO la ușa Rusiei”
Fluxul de știri
0