Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Dezmembrarea Ucrainei a început încă în 2014, afirmă Volodin

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Trecere la banca de fotografiiПрезидент РФ В. Путин провел заседание Совбеза РФ
Президент РФ В. Путин провел заседание Совбеза РФ - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, afirmă că dezmembrarea Ucrainei a început încă în anul 2014, când Crimeea a ieșit din componența ei.
CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, răspunzând la întrebarea dacă este posibilă dezmembrarea Ucrainei, a spus că acesta a început după lovitura de stat din 2014, când Crimeea a ieșit din componența ei.

„Prăbușirea Ucrainei a început după lovitura de stat din 2014, când Crimeea s-a retras din componența ei”, a declarat Volodin reporterilor, fiind citat de RIA Novosti.

Parlamentarul a menționat că Republica Populară Donețk și Republica Populară Lugansk și-au declarat independența, ieșit din componența Ucrainei. În plus, potrivit acestuia, astăzi mulți oameni care locuiesc în vestul Ucrainei au adoptat cetățenia Poloniei și Ungariei.
"Recent, peste 5 milioane de oameni au părăsit țara. Nici asta nu aduce un plus de stabilitate", a adăugat el.
"Auzim, de asemenea, declarații din Herson și din alte regiuni că nu vor să facă parte din Ucraina. Realitatea este aceasta", a subliniat Volodin.
Fluxul de știri
0