Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Lavrov a vorbit despre „armele nemaivăzute” ale Rusiei

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaAvion cu rachetă
Avion cu rachetă - Sputnik Moldova, 1920, 02.05.2022
Abonare
Lavrov, despre „armele nemaivăzute” ale Rusiei: Putin se referea la cele mai recente arme hipersonice.
CHIȘINĂU, 2 mai - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin, vorbind recent despre faptul că Federația Rusă are arme pe care nimeni altcineva nu le are, a avut în vedere ultimele arme hipersonice, a declarat ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

„Acest lucru este bine cunoscut de toată lumea. În urmă cu trei ani, președintele Putin a prezentat, în timpul discursului său tradițional la Adunarea Federală a Rusiei, noile elaborări în domeniu. În primul rând, hipersonice”, a spus Lavrov, răspunzând la o întrebare într-un interviu acordat companiei italiene de televiziune Mediaset, despre ce a vrut să spună președintele rus prin „arme fără precedent”.

Anterior, președintele Federației Ruse, vorbind la Consiliul Legislatorilor Federației Ruse, a spus că dacă cineva dorește să intervină din exterior în situația din Ucraina și creează o amenințare strategică pentru Rusia, loviturile de răspuns din partea rusă vor fi fulgerătoare. El a subliniat că Rusia are toate instrumentele pentru aceasta, cu care nimeni altcineva nu se poate lăuda acum.
Fluxul de știri
0