Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Transport special de Paștele Blajinilor: Cum va circula

© Sputnik / Mihai Caraustransport
transport - Sputnik Moldova, 1920, 01.05.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Primăria municipiului Chișinău anunță suplimentarea numărului de unități de transport care vor circula de Paștele Blajinilor.
CHIȘINĂU, 1 mai - Sputnik. Mai multe unități de transport public vor circula de Paștele Blajinilor în Chișinău. Primăria Municipiului Chișinău informează că va fi organizat transport public pentru deplasarea cetățenilor la cimitirul „Sfântul Lazăr" din strada Doina.
Astfel, 70 de unități de transport vor porni din stația din preajma Circului și vor circula pe linia D, dar și alte linii.
Ordinea publică la îmbarcarea pasagerilor pentru deplasare către și de la cimitir va fi asigurată de angajații poliției și de către carabinieri.
Totodată, vor fi organizate locuri de parcare pentru transportul privat, pe teritoriile gestionate de agenții economici din preajmă, în contextul când accesul transportului privat pe teritoriul cimitirului este restricționat.
De asemenea, la intrările principale în cimitirul „Sfântul Lazăr" vor fi amplasate echipaje pentru acordarea asistenței medicale urgente.
Ultimele onoruri pentru sergentul senior Valentina Ercheva - Sputnik Moldova, 1920, 30.04.2022
Societate
Ultimele onoruri pentru sergentul senior Valentina Ercheva
Fluxul de știri
0