Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Transport special de Paștele Blajinilor: Până unde va circula

© Sputnik / Miroslav RotariАвтобус
Автобус - Sputnik Moldova, 1920, 28.04.2022
Abonare
Primăria municipiului Chișinău anunță suplimentarea numărului de unități de trabsport care vor circula de Paștele Blajinilor.
CHIȘINĂU, 28 apr - Sputnik. Mai multe unități de trabsport public vor circula de Paștele Blajinilor în Chișinău. Primăria Municipiului Chișinău informează că va fi organizat transport public pentru deplasarea cetățenilor la cimitirul „Sfântul Lazăr" din strada Doina.
Astfel, 70 de unități de transport vor porni din stația din preajma Circului și vor circula pe linia D, dar și alte linii.
Ordinea publică la îmbarcarea pasagerilor pentru deplasare către și de la cimitir va fi asigurată de angajații poliției și de către carabinieri.
Totodată, vor fi organizate locuri de parcare pentru transportul privat, pe teritoriile gestionate de agenții economici din preajmă, în contextul când accesul transportului privat pe teritoriul cimitirului este restricționat.
De asemenea, la intrările principale în cimitirul „Sfântul Lazăr" vor fi amplasate echipaje pentru acordarea asistenței medicale urgente.
Палатки для приема беженцев из Украины - Sputnik Moldova, 1920, 28.04.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Aproape șapte mii de refugiați au solicitat azil în țara noastră
Fluxul de știri
0