Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Ambele părți doresc pace. La Kiev sunt alte păreri

Ambele părți doresc pace. La Kiev sunt alte păreri”
Abonare
Dumitru Roibu, președintele AO “Urmașii lui Ștefan”: Este o sfidare a bunului simț. Ucraina, probabil, are intenția de a intra cu forța în Transnistria”.
Dumitru Roibu, președintele Asociației Obștești “Urmașii lui Ștefan”, într-un interviu pentru Agenția Sputnik Moldova critică atitudinea oficialilor ucraineni în declarațiile făcute în adresa Transnistriei.
“Nimeni, nici noi nici cei de pe malul stâng al Nistrului, nu își dorește soluționarea conflictului prin acțiuni militare. Gestul și îndemnul oficialilor de la Kiev este total neprietenos”, a spus el.
În același timp activistul civic îndeamnă oamenii la calm și susține că declarațiile oficialilor ucraineni constituie o diversiune și nimic altceva.
“Păcat că ei consideră că au tot dreptul de a se implica în conflictul înghețat de pe malul stâng al Nistrului fără să ne întrebe, să solicite opinia noastră. O eventuală explozie a depozitului de la Cobasna se poate transforma într-o tragedie de proporție”, a declarat Dumitru Roibu.
Fluxul de știri
0