Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Zelenski s-a supărat și pe ONU

© Sputnik / Stringer / Accesați arhiva multimediaПресс-конференция президента Украины В. Зеленского
Пресс-конференция президента Украины В. Зеленского - Sputnik Moldova, 1920, 25.04.2022
Abonare
Zelenski s-a supărat acum și pe secretarul general al ONU pentru că a ales să viziteze Federația Rusă înainte de a vizita Ucraina.
BUCUREȘTI, 25 apr -Sputnik. Președintele și Guvernul Ucrainei s-au transformat, cu ajutorul mass-mediei și în tăcerea încurajatoare a guvernelor occidentale, în arbitrii politicii internaționale.
Printr-o ofensivă diplomatică agresivă, autoritățile ucrainene doresc să impună agenda internațională, să facă agenda liderilor statelor și chiar să stabilească prioritățile politicilor externe și interne. Fără niciun alt argument decât aroganța și susținerea propagandistică a mass-mediei mainstream, președintele și guvernul de la Kiev au devenit ”pontifii” neîncoronați ai politicii occidentale.
Antonio Guterres, secretarul general al ONU, va vizita Rusia și Ucraina, într-un effort de relansare a negocierilor dintre cele două state. Acest lucru a provocat iritarea președintelui Zelenski care consideră că ”adevărul este 100% de partea Ucrainei” și ...dialogul ar trebui purtat exclusiv cu Kievul.
Concesiv, Zelenski a spus că totuși Guterrez va fi totuși primit la Kiev, după ”crima” de a fi vizitat Moscova.
Fluxul de știri
0