Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Duma de Stat a adoptat o lege privind furnizarea gratuită de gaz pentru „Focurile veșnice”

© Sputnik / Maxim TopalВечный огонь в Комрате
Вечный огонь в Комрате - Sputnik Moldova, 1920, 20.04.2022
Abonare
Duma de Stat a federației Ruse a adoptat o lege privind furnizarea gratuită de gaz pentru „Focurile veșnice”
Duma de Stat a adoptat o lege privind furnizarea gratuită de gaz pentru Focurile veșnice.
Documentul, elaborat cu scopul de a păstra și respecta memoria celor care au murit apărând Patria, va face posibilă, în mod gratuit, să se asigure funcționarea neîntreruptă a Focurilor Eterne și a Focurilor Memoriei la mormintele militare și structurile memoriale amplasate. în afara mormintelor militare, care sunt incluse în registrul Ministerului rus al Apărării.
În acest scop, legea dă Guvernului Federației Ruse dreptul de a stabili principiile de stabilire a prețurilor și tarifelor la gaze pentru serviciile de transport al gazelor în condițiile furnizării de gaze pentru a asigura arderea constantă a „Flăcării Eterne” și arderea periodică a „Focului Memoriei”.
Legea intră în vigoare în ziua publicării sale oficiale. Va simplifica mecanismul de furnizare a gazului gratuit pentru Focurile Eterne și Focurile Memoriei și va face posibilă furnizarea acestuia pentru arderea lor eternă oricăror furnizori și nu doar Gazprom, explica la începutul lunii aprilie Pavel Zavalnîi, președintele Comitetului Dumei de Stat pentru energiei.
Potrivit registrului ținut de Ministerul Apărării, la 4 martie, în Rusia există 2 825 de Focuri Eterne și Focuri ale Memoriei. După cum a menționat anterior Zavalnîi, a existat o inițiativă a Gazprom pentru cea de-a 70-a aniversare a Marii Victorii, iar astăzi 1262 de Focuri de Memorie și Focuri Eterne sunt aprovizionate cu gaz în mod gratuit, al cărui volum este de aproximativ 20 de milioane de metri cubi de gaz pe an, în valoare de aproximativ 120 de milioane de ruble.
Fluxul de știri
0