Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Vestul își rezolvă problemele în defavoarea altor țări, a declarat Lavrov

© Sputnik / Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimediaМинистр иностранных дел РФ Сергей Лавров
Министр иностранных дел РФ Сергей Лавров - Sputnik Moldova, 1920, 14.04.2022
Abonare
Ministrul rus de Externe, Lavrov, a spus că Occidentul își rezolvă sarcinile strict egoiste în detrimentul altor țări.
Occidentul caută să-și rezolve obiectivele îngust egoiste în detrimentul intereselor altor țări, izolarea Rusiei pe toate fronturile face parte din acest curs, a declarat joi ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.
„Întâlnirea noastră se desfășoară pe fondul unei situații serios agravate în lume, aceasta se datorează liniei agresive a Occidentului colectiv, condus de Statele Unite, care urmărește să-și restabilească și să-și consolideze permanent dominația în afacerile internaționale pentru a-și urmări în continuare propriile obiective egoiste în detrimentul intereselor naționale ale altor membri ai comunității internaționale și pe cheltuiala acestora”, a spus Lavrov, vorbind la conferința „relațiile digitale internaționale 2022” de la MGIMO, citat de RIA Novosti.
Lavrov a remarcat că cea mai importantă componentă a „acestei linii agresive a Occidentului” este „politica de lungă durată a Occidentului de izolare sistemică cuprinzătoare a Rusiei”.
„Ceea ce putem numi, „pe toate fronturile”. Apogeul acestui curs rusofob este sprijinul necondiționat de către Washington și Bruxelles al regimului naționalist radical de la Kiev”, a spus ministrul.
Собака возле разрушенных домов на одной из улиц Левобережного района Мариуполя - Sputnik Moldova, 1920, 13.04.2022
Galerie foto
Sectorul Levoberejie al Mariupolului după plecare soldaților ucraineni
Fluxul de știri
0