Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova: Kievul pregătește noi falsuri cu “cetățeni pașnici uciși”

© Sputnik / Стрингер / Accesați arhiva multimediaМеждународные военные учения "Кленовая арка-2016" на Украине
Международные военные учения Кленовая арка-2016 на Украине - Sputnik Moldova, 1920, 05.04.2022
Abonare
Ministerul rus al Apărării anunță că serviciile speciale ucrainene u organizat noi filmări false cu “civili uciși de soldații ruși”.
CHIȘINĂU, 5 apr - Sputnik. Centrul principal al operațiunilor psihologice al forțelor militare ucrainene a efectuat în localitatea Moșiun din apropierea Kievului o nou filmare trucată cu oamenii pașnici care ar fi fost uciși de către militarii ruși, a anunțat în fața jurnaliștilor reprezentantul oficial al Ministerului Apărării al Federației Ruse, Igor Konașenkov, fiind citat de RIA Novosti.
“Conform unor informații deja confirmate, în seara zilei de 4 aprilie, în localitatea Moșiun, la 23 de kilometri în nodr-vest de Kiev, militarii centrului principal pentru operațiuni psihologice nr. 72 au efectuat o filmare trucată a unor civili care ar fi murit în urma acțiunilor violente ale forțelor armate ale Rusiei, filmare care urmează să fie difuzată și răspândită prin mass-media occidentale”, a spus generalul.
El a mai afirmat că serviciile speciale ucrainene pregătesc astfel de diversiuni în Sumî, Konopot și alte orașe.
Fluxul de știri
0