Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Antonov a spus care e scopul provocării de la Bucea

© Sputnik / Ilya Pitalev / Accesați arhiva multimediaБрифинг А. Антонова после заседания комитета по международным делам
Брифинг А. Антонова после заседания комитета по международным делам  - Sputnik Moldova, 1920, 05.04.2022
Abonare
Ambasadorul Rusiei în Statele Unite, Antonov, a spus că provocarea de la Bucea este culmea minciunii și a cinismului
Ambasadorul Rusiei în SUA, Anatoli Antonov, a calificat provocarea de la Bucea apogeul minciunii și al cinismului, subliniind că Washingtonul „a luat poziția de procuror” și a început să numească cine sunt autorii.
Autoritățile ucrainene au distribuit în ajun imagini care, potrivit acestora, prezintă civili morți în Bucea. Ei au dat vina pe trupele ruse pentru moartea lor, în timp ce Vladimir Zelenski a descris incidentul drept „genocid”.
"Provocarea din orașul Bucea este culmea minciunii și a cinismului. Washingtonul, neavând dovezi, a luat adoptat funcția de procuror și a început să spună cine sunt făptașii", a spus Antonov, ca răspuns la o întrebare postată de mass-media pe canalul de Telegram al Ambasadei.
El a calificat, de asemenea, declarațiile autorităților americane despre crimele de război presupuse comise de personalul militar rus pe teritoriul Ucrainei „acuzații nefondate” și ca parte a unui efort coordonat al Occidentului de demonizare a Forțelor Armate Ruse.
Джек Мэтлок - Sputnik Moldova, 1920, 05.04.2022
Politică
Fost ambasador al SUA în URSS: Nu există dovezi că rușii au operat în Bucea
Fluxul de știri
0