Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Proteste în Italia contra înarmării

© Photo : Russian Foreign Ministry / Accesați arhiva multimedia Mario Draghi, premierul Italiei
 Mario Draghi, premierul Italiei - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2022
Abonare
În Italia încep proteste contra politicilor de înarmare ale statului italian și contra efectelor de tip boomerang a sancțiunilor economice impuse Rusiei și Belarusului.
BUCUREȘTI, 31 mart - Sputnik. Premierul Italiei, Mario Draghi, a fost întâmpinat de o mulțime furioasă în timpul unei vizite în Napoli. Italienii sunt supărați pe decizia guvernului de a spori cheltuielile militare dar și pe efectul sancțiunilor impuse de Italia împotriva Rusiei asupra oamenilor de rând.
Vizita premierului italian a fost acompaniată de proteste furioase și de mesaje precum „Nu războiului”, „Nu armelor în Ucraina”, „Nu creșterii cheltuielilor militare”, „Bani pentru spitale, nu pentru armată”, mai ales în contextul în care un spital din Napoli tocmai urmează să fie închis, scrie publicația italiană de limba română, Gazeta Românească.
Nici participarea la o serbare cu copiii refugiați din Ucraina nu a fost ferită de protestele mulțimii furioase, nemulțumite de politicile guvernului Draghi și de subdezvoltarea în care este menținută zona de sud a Italiei.
Putin - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2022
Rusia
Putin a depus declarația de impozit pe venit
Fluxul de știri
0