Флаги Европейского союза и государственные флаги КНР на саммите ЕС-КНР в Брюсселе - Sputnik Moldova, 1920
Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Kremlinul: negocierile cu Ucraina de la Istanbul nu îndreptățesc prea multe speranțe

© Sputnik / Sergey Guneev / Trecere la banca de fotografiiЕжегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина
Ежегодная пресс-конференция президента России Владимира Путина - Sputnik Moldova, 1920, 30.03.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Negocierile cu Ucraina care au avut loc la Istanbul nu îndreptățesc deocamdată prea multe speranțe, potrivit Kremlinului.
CHIȘINĂU, 30 mart – Sputnik. Kremlinul nu vede nimic ce ar îndreptăți prea multe speranțe în rezultatele ultimei runde de negocieri între Rusia și Ucraina, delegațiile mai au mult de lucru, însă pozitiv este acel fapt că partea ucraineană a început să formuleze propuneri concrete și „să le aștearnă pe hârtie”, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Vladimir Putin, Dmitri Peskov, citat de RIA Novosti.

„Este pozitiv faptul că partea ucraineană cel puțin a început să formuleze concret și să aștearnă pe hârtie ceea ce propune. Până acum nu ne reușea să obținem așa ceva din partea lor. E un factor pozitiv. În rest nu putem, deocamdată, să constatăm ceva prea mult promițător, ceva salturi pozitive”, le-a spus Peskov jurnaliștilor.

El a precizat că la ora actuală nu există progrese în negocieri, despre care s-ar putea vorbi și a îndemnat presa să fie atentă la nuanțele din declarațiile făcute marți la Istanbul.
Președintele SUA Joe Biden - Sputnik Moldova, 1920, 29.03.2022
Internațional
MAE rus speră că Biden n-o să comită ceva ireparabil
Fluxul de știri
0